Om oss - Officiell ESTA

Världsledande

Vi är en firma som assisterar vid och behandlar  visum-ansökningar. Vi är stolta över  att vi ger personer en bättre service-nivå än ambassaderna. Vi har gjort detta sedan 2011 och har utmärkt oss för att vara en tillförlitlig tredjemans tillhandahållare.

Vi gör ansökningsprocessen snabb, lätt och säker. Vi arbetar under full tillsyn av betalkortsbranchens Standard – “Data Security Standard (PCI-DSS)” antagna av de ledande kreditkortsbolagen för att skydda deras kunders personliga information.

Official-ESTA har utvecklats till att vara världsledande vad gäller online visa service. Official-ESTA begriper villrådigheten, frustrationerne och tidsåtgången som visa-ansökningar associearas med,  och vi levererar en snabb, vänlig expertmässig visa assistens.

Vår vision

Att tillhandahålla effektiva och förenklade visa tjänster för enskilda personer Och företag som inte har tid eller resurser att skrive en ansökan själva. Våran service tar bort villrådigheter och frustrationer från visa processen – Amerikanska visa på det lätta sättet.

Våra fördelar

Till och med Virgin Atlantic och andra stora rese-bolag rekommenderar resande att använda kvalitativa tredjepersoner för att ansöka om ESTA auktorisationer. När du sett alla fördelar med att använda oss kan du se att vi är et högkvalitativt förstahands val.

  1. Översyn av ansökan innan den lämnas in – Få svar på frågor och undvik vanliga misstag vilka kan leda till 
  2. Omedelbart avslag
  3. Gratis återansökan vid felaktigheter elle borttappande – Gjorde du ett misstag? Behöver du ändra något? Ta det lugnt, vi fixar allt.
  4. Återbetalning – i fall att ansökan avslås
  5. Återfinnande av “Visa Waivers” för livstid. – Tappa aldrig bort ett ESTA igen. Vi behåller dina ESTA godkännanden i hela två-årsperioden.
  6. Påminnelser om ändrade statuser beträffande din ansökan – Var uppdaterad vad beträfar ändringar till din ansökan.
  7. PDF bekräftelse sänds med e-post. Få en PDF-kopia av ditt ESTA godkännande, färdigt att skriva ut, skickat tiil din e-post.

Våra förtjänster och våra priser kan ses på vår hemsida och många kunder upskattar det som de betalar extra för. Som en del av vår fullständiga service ställer vi ut oficiella ESTAs och använder således förkortningen i vår varumärke.Det finns andra tredjemans tjänster på marknaden, vilka tar hutlösa kostnader och vilka inte ger en legitim service och faktiskt inte heller utfärdar verkliga ESTAs. Du kan också läsa mer om  våra tjänster listade https://officiell-esta.se/tjanster

Kontakta oss

Om du har frågor avseende din beställning, var vänlig kontakta oss och använd då någon av de följande metoderna:

Skicka oss en e-post till: support@official-esta.com
Telephone: Ring oss
Post: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007